Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   عبدالهاشم حسن نیا در بازدید از پروژه‌های این استان گفت : پروژه بزرگراه بجنورد-جنگل گلستان توسط شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید 

۴کیلومتر دیگر از محور بجنورد جنگل - گلستان چهار خطه شد

او افزود: تامین ایمنی سفر‌های جاده ای، تاثیر بسیار زیادی در توسعه اقتصادی جامعه دارد و خراسان شمالی که در مسیر ۲ قطب سیاحتی و زیارتی کشور واقع است، اهمیت زیادی در حمل و نقل داشته از این رو توسعه شبکه بزرگراهی این استان دارای جایگاه ویژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در بخش دیگر سخنان خود افزود: پراکندگی روستا‌ها در خراسان شمالی زیاد است و در این استان باید توجه زیادی به ارتقای کمی و کیفی راه‌های فرعی و روستایی داشت.

او با اشاره به اینکه راه‌های مرزی می‌تواند تاثیر زیادی در توسعه و رونق اقتصادی این منطقه داشته باشد افزود: این سازمان آمادگی دارد تا در زمینه اجرای پروژه‌های راهسازی در محور‌های مرزی کمک کار باشد.

حسن نیا با تاکید بر اینکه یکی از رسالت‌های این سازمان تامین و ارتقای ایمنی راه‌ها است، گفت: با استفاده از اعتبارات امسال اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده و تلاش داریم تا با اعتبارات سال ۱۴۰۰ وضعیت ایمنی در جاده‌ها ارتقاء یابد.

او با تاکید بر لزوم نوسازی ناوگان و ماشین آلات راهداری افزود: خراسان شمالی از استان‌های سردسیر کشور است بر این اساس باید برای بهبود خدمات رسانی در زمستان، بهسازی ناوگان راهداری مورد توجه قرار گیرد و همچنین بهسازی و نوسازی ناوگان راهداری در دستور کار این سازمان است و خرید و تامین ناوگان جدید در دست پیگیری است.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: تلاش داریم تا ۱۰ دستگاه ناوگان راهداری به ناوگان راهداری خراسان شمالی افزوده شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی هم با اشاره به کاستی‌های استان در زمینه بهره مندی از راه مناسب گفت: این کاستی‌ها در حوزه غرب استان بیشتر است، شهرستان مرزی راز و جرگلان جزو ۳۱ شهرستان محروم کشور است که انجام اقدامات برای توسعه آن در دست انجام و پیگیری است.

غلامرضا هوایی افزود : شهرستان مرزی راز و جرگلان نیاز به توجه ویژه در زمینه توسعه راه‌ها را دارد.

او گفت : امید است با توجه ویژه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، کمبود‌ها و کاستی‌های استان در زمینه راه و حمل و نقل کمترشود.

هوایی با اشاره به اجرای پروژه راهسازی بجنورد-جنگل گلستان بیان کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده این پروژه تا انتهای تیرماه سال آتی تکمیل می‌شود و اکنون ۵۰ کیلومتر از این مسیر چهارخطه نشده است والبته بخش مهمی از این میزان زیرسازی شده است.

او گفت: یکی از نگرانی‌ها برای اجرای پروژه‌ها در استان کمبود آسفالت و قیر است ویکی از دستاورد‌های این سفر کمک به تامین قیر و سرعت دادن به پروژه‌ها در محور‌های استان است.

هوایی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به نقش تامین ایمنی راه در کاهش تصادفات گفت: خراسان شمالی از استان‌های کم حادثه است و چهار سال متوالی شمار تصادف و تلفات جاده‌ای کاهش داشته است.

او افزود: به یقین این موفقیت حاصل تلاش مسولان در راهداری و پلیس راه استان بوده و این تلاش‌ها قابل تقدیر است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: بهره مندی روستاییان این استان از راه آسفالت از میانگین کشوری پایین است که در این زمینه امید می‌رود توجه ویژه‌ای از طرف سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای برای جبران عقب ماندگی مبذول شود.

در سفر یک روزه حسن نیا معاون وزیر راه وشهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای به استان خراسان شمالی، روز سه شنبه بازدید از کارگاه ماشین آلات راهداری مرکز استان، کلنگ زنی ساختمان جانبی قرارگاه پلیس راه استان، بازدید از ۲ پل خیرساز شهرستان راز و جرگلان، بازدید از راهدارخانه شهید کلانتری شهرستان مانه وسملقان انجام شد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در بازدید از پروژه‌های در دست اقدام راهداری از ۲ پل باکسی در روستا‌های گرکز و امانلی که با مشارکت خیران احداث شده بازدید و با اهدای لوح تقدیر از مشارکت خیران در ساخت پل تقدیر کرد.

خراسان شمالی با ۸۶۳ هزار نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است.

منبع: ایرنا 

انتهای پیام/ه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محور بجنورد جنگل گلستان راه و شهرسازی خراسان شمالی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ناوگان راهداری خراسان شمالی بجنورد جنگل پروژه ها راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امداد و نجات جاده‌ای نیاز است، گفت: در حال حاضر ۱۶ پایگاه در گلستان فعال است و به شش پایگاه امداد و نجات جاده‌ای نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، قاسم غریب‌آبادی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته نیروهای امداد و نجات هلال‌احمر که مهم‌ترین حوزه در ارائه خدمات به مردم است، ۱۹۷۴ حادثه را پوشش دادند.

وی افزود: در این رابطه با یک هزارو ۷۱۷ دستگاه آمبولانس، ۲۸۴ دستگاه خودروی نجات، ۳۰۵ دستگاه ست کمک‌دار و ۶۰ دستگاه ست کوهستان نیروهای امداد و نجات هلال احمر استان به حادثه‌دیدگان خدمت‌رسانی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: از حوادث رخ داده در گلستان، تعداد یک هزار و۴۰۴ حادثه جاده‌ای و ۱۰۸ حادثه مربوط به کوهستان گزارش شده‌است.

وی تاکید کرد: هلال‌احمر فارغ از ملیت و قومیت با شعار بی‌طرفی به صورت شبانه‌روزی به تمام افرادی که نیازمند کمک هستند، دست یاری می‌دهد.

غریب‌آبادی با بیان اینکه در سال گذشته ساختمان ستادی هلال‌احمر واقع در کمربندی گرگان آماده بهره‌برداری شد، افزود: برای سهولت کار ارباب‌رجوع و جلوگیری از هرگونه بار ترافیکی سنگین، تمام عوامل هلال‌احمر برای پاسخگویی بهتر در این ساختمان مستقر شدند.

وی ضمن یادآوری این مطلب که در حوزه پایگاه‌های امدادونجات بین‌جاده‌ای اتفاقات خوبی در استان گلستان رخ داده است، اضافه کرد: در هفته دولت سال‌جاری شاهد بهره‌برداری از دو پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای نوکنده، با اعتبار دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای آق‌قلا با اعتبار چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان خواهیم بود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ در حوزه امدادونجات حدود یک هزار و ۹۷۴ حادثه امدادرسانی شده که از این تعداد یک هزار و ۴۰۴ حادثه جاده‌ای، ۱۰۸ حادثه کوهستانی بوده و تعداد دو هزار و ۵۶۶ ناوگان در این حوادث استفاده شده است.

وی در رابطه با پروژه‌های انجام شده سال ۱۴۰۲ بیان کرد: مهمترین دستاورد هلال، جانمایی در ساختمان جدید به لحاظ پدافند غیرعامل نیروهای امدادی بود، زیرا نیروها باید در مکانی که قدرت مانور وجود دارد، اسکان داشته باشند.

غریب‌آبادی با اشاره به کمبود نیروی فیزیوتراپ در جمعیت هلال‌احمر گلستان اضافه کرد: در شهرستان علی‌آبادکتول با همکاری نیکوکاران و با اعتبار دو میلیارد تومان، مرکز فیزیوتراپی احداث و تجهیز شده‌است.

وی با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۱۶ پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای در گلستان فعال است و در نیازسنجی‌های انجام شده، تعداد شش پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از ساخت پایگاه در محورهای بندرترکمن به گمیشان، دلند، گنبدکاووس به کلاله، خوش‌ییلاق در نزدیکی روستای کاشیدار و نوکنده خبر داد و گفت: دو پایگاه در هفته دولت سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر 751306

دیگر خبرها

  • جاده‌های خراسان شمالی بارانی و لغزنده است
  • تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن در زنجان شتاب می‌ گیرد
  • رفع نقص ۸ نقطه پرتصادف در راه‌های خراسان شمالی
  • ◄ محدودیت و محرمیت جدید برای اتوبوس های مسافربری جاده ای از ابتدای خرداد
  • ساخت باند دوم محور ‌قیدار_ زواجر شهرستان خدابنده در دست اقدام است
  • توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • تخلیه دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری بجنورد